Van januari t/m maart en van september t/m december bieden wij elke dag een activiteit aan. We onderscheiden hierbij verschillende soorten activiteiten:

  1. Extern: de les vindt plaats buiten onze BSO. U betaalt de standaard prijs voor de les direct aan de aanbieder. Uw kind kan hier optioneel aan deelnemen.
  2. Intern: er komen professionals lessen verzorgen in onze BSO. U betaalt hiervoor een kleine meerprijs aan de BSO. Uw kind kan hier optioneel aan deelnemen.
  3. Workshop: dit zijn activiteiten die plaatsvinden binnen onze BSO. Hier betaalt u niet voor. Hieraan neemt uw kind deel als het naar de BSO komt.

Wij willen dat ons kindcentrum een plek is waar kinderen een periode lang allerlei leuke en leerzame activiteiten kunnen volgen. Je betaalt voor de hele periode. Helaas is het niet mogelijk om geld terug te krijgen indien je kind eerder stopt.

Daarnaast hechten we er veel waarde aan dat de sfeer in de groep goed is en dat de gastdocent op een fijne manier de activiteit kan verzorgen. De pedagogisch medewerkers van onze BSO zijn altijd (op de achtergrond) aanwezig en zullen er te allen tijde naar streven de sfeer in de groep bewaken en bewaren.

In de periode september tot en met december 2020 bieden wij de volgende activiteiten aan:

  • Maandag: Wyck beweegt, sporten met Maastricht Sport
  • Dinsdag: Wyckerfanfare en Zwemlessen bij Zenden
  • Woensdag: deze activiteit is helaas komen te vervallen
  • Donderdag: Theaterlessen verzorgt door Kootje Spek Theater
  • Vrijdag: Samen koken in onze BSO

Zie onze poster hieronder voor meer informatie over de activiteit en de prijs. Je meldt je aan door een mail te sturen naar info@samenspelen.net.

activiteitenaanbod 2020