Van september tot en met november 2018 bieden wij elke dag allerlei activiteiten aan. We onderscheiden hierbij verschillende soorten activiteiten:

  1. Extern: de les vindt plaats buiten onze BSO. U betaalt de standaard prijs voor de les direct aan de aanbieder. Uw kind kan hier optioneel aan deelnemen.
  2. Intern: er komen professionals lessen verzorgen in onze BSO. U betaalt hiervoor een kleine meerprijs aan de BSO. Uw kind kan hier optioneel aan deelnemen.
  3. Workshop: dit zijn activiteiten die plaatsvinden binnen onze BSO. Hier betaalt u niet voor. Hieraan neemt uw kind deel als het naar de BSO komt.

Wij willen dat onze BSO een plek is waar kinderen allerlei leuke en leerzame activiteiten kunnen volgen. Voor kinderen die onze BSO niet bezoeken is het daarom ook mogelijk je in te schrijven voor de activiteiten. U betaalt hiervoor een kleine bijdrage om deel te kunnen nemen.

Je kunt je zoon of dochter inschrijven voor de activiteiten via onderstaande link. We bekijken jouw aanbod en hier krijg je een reactie op via de mail. Bij bevestiging ontvang je eventuele verdere informatie en kan je kind deelnemen aan de activiteiten!