Wyck

 

 

 

 

 

 

Wyck

Peuteropvang Wyck bevindt zich in het gelijknamige stadsdeel Wyck en is samen met basisschool Wyck gehuisvest in het hoofdgebouw in de Rechtstraat. Samen Spelen Wyck, Basisschool Wyck en de Grummelkes van Radar vormen kindcentrum Samen Wyck.
Wij vinden het belangrijk om de peuters van Wyck in contact te brengen met andere kinderen, onder anderen de kleuters die in de lokalen naast ons naar school gaan. We doen veel (dag)activiteiten samen, om zo te kunnen leren van elkaar. Tevens zorgen we er op deze manier voor dat de kinderen al vanaf peuterleeftijd bekend zich in een veilige omgeving bevinden, waar ze dagelijks in contact zijn met de kinderen en medewerkers die in het kindcentrum werkzaam zijn. Op deze manier dragen we zorg voor de doorgaande lijn, wanneer je kindje ouder wordt en door zal stromen naar school.

Openingstijden:

  • maandag – dinsdag – donderdag:  8:45 uur tot 11:45 uur
  • Woensdag – vrijdag: 8.45 uur tot 12.15 uur

Adresgegevens

Peuteropvang Wyck
Wycker Grachtstraat 4A
6221 CW Maastricht

LRKP nummer: 300319800
Email: wyck@samenspelen.net

Je kunt de locatie tijdens openingstijden bereiken op 043 321 8997.
Tijdens kantoortijden is het hoofdkantoor van Samen Spelen Wyck te bereiken op 043 737 0083.

 

Het algemeen pedagogisch beleid als kader van de organisatie

Om ouder(s), medewerkers van Samen Spelen en derden (o.a. gemeentelijke instellingen als GGD) inzicht te geven in de werkwijze van onze organisatie en waar wij voor staan, is het algemeen pedagogisch beleidsplan ontwikkeld. Het beschrijft onze visie en kernwaarden en geeft onze uitgangspunten weer.

Download hier het pedagogisch beleid voor peuteropvang Wyck:  Pedagogisch werkplan peuteropvang Samen Spelen Wyck april 2019