Bitcare | Online dagboek

Samen Spelen maakt gebruik van het online dagboek systeem Bitcare. Met deze gratis app voor je telefoon of tablet (voor apple en android) of via de website kan je als ouder inloggen en op elk gewenst moment van de dag zien wat je kind meemaakt bij Samen Spelen.  Zo kan je bijvoorbeeld zien wanneer je kind heeft geslapen, gegeten, gedronken en is verschoond. Bovendien kan je verlof voor je kind aanvragen of je kind ziek melden. Met behulp van deze online dienst willen wij de communicatie met jou als ouder/verzorger verder optimaliseren.

Hoe werkt het?
Als je kind start bij ons in het kinderdagverblijf ontvang je een email met de uitnodigingslink van Bitcare. Als je je hebt aangemeld kan je vervolgens het online dagboek van je kind raadplegen via de Bitcare app voor iPhone en iPad (deze kan je vinden in de App Store, de naam van de app is Bitcare), de Bitcare app voor Android (Let op: alleen als je Androidversie 4.0 of hoger heeft, dit kan je vinden in de instellingen. De Bitcare app is beschikbaar in Google Play) en via de Bitcare website: https://app.bitcare.com/home .
Voor deze extra service betaal je niks extra. Je kan gewoon de gratis app downloaden en installeren op je telefoon/tablet. Mocht je problemen ondervinden met het installeren van de app, geef ons dan een seintje dan kunnen we je ermee helpen.