Werken bij

Misschien zijn we wel op zoek naar jou!
Samenspelen-Belfort-KDV-20220408-004.jpg

Vacature pedagogisch medewerker

Wij zijn op zoek naar
 • Iemand die tussen de 16 en 32 uur per week wil werken;
 • Bij voorkeur iemand die over een VVE certificaat en taalniveau 3F beschikt;
 • Iemand die minimaal een MBO-niveau 4 diploma heeft;
 • Iemand die bij voorkeur ervaring in de kinderopvang heeft (zie voor meer info ‘Wat bieden wij jou?’)
Over Samen Spelen

Samen Spelen is een jonge kinderopvangorganisatie die in 2014 is opgericht door ouders, voor ouders. Inmiddels zijn we gegroeid van één verticale groep naar een bekende en professionele kinderopvangorganisatie in Maastricht. Samen Spelen biedt opvang aan in zowel de oost- als westkant van Maastricht. We bieden verschillende vormen van kinderopvang aan: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

De afgelopen jaren heeft Samen Spelen zich in de stad Maastricht hard gemaakt en gebouwd aan inclusieve kinderopvang en het werken in integrale kindcentra. We hebben hierin al veel bereikt, maar zijn natuurlijk niet klaar. Samen Spelen gelooft erin dat je elkaar nodig en enkel samen kan komen tot het verwezenlijken van plannen en ideeën. Er is dan ook veel samenwerking tussen pedagogisch medewerkers en management in de vorm van overleggen, werkgroepen, etc. Inmiddels werkt Samen Spelen (integraal) samen met diverse basisscholen in Maastricht en zijn er verschillende opvanggroepen opgericht voor een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld de peuter-kleutergroep en de peuteropvang groep voor asielzoekerskinderen.

Het team van Samen Spelen bestaat uit werknemers tussen de 20 en 66 jaar. We geloven in een leven lang leren, van en met elkaar. Er wordt geïnvesteerd in zowel formele als informele personeelsbijeenkomsten. Hierin stimuleren we naast het samenwerken met elkaar, ook het leren kennen van elkaar en niet onbelangrijk… het vooral heel leuk hebben met elkaar.

Wie past er bij ons?
 • Een collega die een nieuwe uitdaging aan durft te gaan.
 • Een collega die zijn/haar ervaring kan bijdragen in ons team.
 • Een collega die het leuk vindt om mee te bouwen en -werken aan inclusieve kinderopvang en integrale kindcentra.
 • Een collega die enthousiasme brengt binnen ons team.
Wat bieden wij jou?
 • Zekerheid in de vorm van overname van arbeidsvoorwaarden (indien je al werkzaam bent in de kinderopvang).
 • Overige (arbeids)voorwaarden conform CAO.
 • Een diverse en uitdagende werkplek op één van onze locaties.
 • Een enthousiast team aan collega’s.
 • Het meewerken en bouwen aan inclusieve kinderopvang en integrale kindcentra in Maastricht.

Open sollicitatie

Staat er geen vacature online? Een open sollicitatie sturen mag altijd! We ontvangen dan graag je CV en sollicitatiebrief via info@samenspelen.net.

Veelgestelde vragen

Biedt Samen Spelen stageplekken aan?

Samen Spelen is een erkend leerbedrijf en biedt jaarlijks stageplekken aan, voor studenten van verschillende opleidingen. Wij ontvangen o.a. stagiaires die een BOL of BBL-opleiding doen tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker en Fontys Hogeschool Pedagogiek.

Heb je interesse in een stageplek op één van de locaties van Samen Spelen? Stuur dan een e-mail naar info@samenspelen.net.

Kan ik als BBL'er solliciteren bij Samen Spelen.

Dat kan! Samen Spelen heeft sinds een aantal jaar meerdere BBL'ers in dienst. Zowel van de reguliere opleiding als de zij-instroom trajecten.

Zoek je een stageplek of wil je solliciteren? Stuur dan een e-mail naar info@samenspelen.net. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via 043-7370083.

Ik heb geen ervaring in de kinderopvang, kan ik toch solliciteren?

Om te mogen werken in de kinderopvang, heb je een elk geval een geldig diploma nodig. Als je ervaring hebt is dat natuurlijk een pré, maar wij staan ook open voor mensen zonder ervaring die ervoor open staan om te leren. 

Twijfel je of je met jouw diploma mag werken in de kinderopvang? Doe dan hier de diplomacheck!

Met welke diploma's kan ik in de kinderopvang werken?

Ben je benieuwd of je met jouw diploma in de kinderopvang mag werken? Klik dan hier en doe de diplomacheck!

Kan ik via Samen Spelen een cursus of opleiding volgen?

Samen Spelen investeert jaarlijks in haar medewerkers door opleidingen, cursussen en workshops aan te bieden. We vragen onze medewerkers op verschillende momenten in het jaar om te laten weten waar de behoeften liggen op het gebied van scholing en proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Wat kan ik verwachten van het sollicitatieproces?

Na het ontvangen en lezen van je brief en CV, hoor je van ons of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. We willen dan graag iets over onze organisatie vertellen, maar zijn natuurlijk vooral benieuwd naar wie jij bent!

Als het gesprek van beide kanten goed is bevallen, nodigen we je uit om een dagdeel mee te komen lopen in één van onze groepen. 

In een laatste gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden met jou, als we voornemens zijn een arbeidsovereenkomst aan te gaan.