BSO Wolder

Samenspelen-BSO-Wolder-20220411-002.jpg

Buitenschoolse opvang Wolder

De school is uit: het spel gaat aan! In de tijd dat kinderen na school bij ons verblijven willen we het vooral leuk hebben met elkaar. Hier volgen we het programma van Doen Kids. Er vinden allerlei activiteiten plaats, zoals knutselen of bakken of sporten. Een uitgelezen kans voor kinderen om hun talenten te ontdekken en deze te ontwikkelen. Maar er is ook tijd om even te chillen en achterover te leunen.

Praktisch

Groepen

We bieden de kinderen een gezellige, veilige sfeer binnen onze kleinschalige buitenschoolse opvang, die eveneens gevestigd is in het gebouw van de basisschool. De vaste medewerkers van de peuteropvang zijn ook binnen deze vorm van opvang werkzaam. Daardoor kennen ze de kinderen en hun ouders en zijn ze op de hoogte van alle ins en outs. 

We hebben verschillende groepen binnen deze opvang: Blauw, Rood en Geel.
 

Pedagogisch beleid

In ons pedagogisch beleidsplan leggen wij uit hoe wij vorm geven aan kwalitatieve opvang die in lijn is met de wet en met onze eigen visie en kernwaarden. Je vindt er ook een aantal praktische uitgangspunten over bijvoorbeeld de dagindeling op onze locatie, informatiemomenten en gezondheid en hygiëne in terug.  

Download hier het pedagogisch beleid voor BSO Wolder: Pedagogisch beleidsplan Wolder
 

Openingstijden en adres

Maandag, dinsdag, donderdag van 15:00-18:00 uur.

Felix Bockenstraat 1
6213 HM Maastricht
043-7370102

Samenspelen-BSO-Wolder-20220411-001.jpg

Jouw kind aanmelden

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of meld je kind gelijk aan!

Aanmelden Een rondleiding aanvragen