Over ons

Samen spelen en iedereen mag meedoen! 
Samenspelen-Wyck-20220316-015.jpg

Wie zijn wij?

Wij zijn Samen Spelen, een organisatie voor kinderopvang met locaties verspreid over Maastricht. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar kunnen bij ons terecht in een veilige, geborgen en professionele omgeving waar ze naar hartenlust kunnen spelen, leren en ontdekken. De ontwikkeling van jouw kind, die volgen we op de voet. Met veel plezier dragen we daar actief aan bij. Samen maken van elke dag een avontuur, vol nieuwe ontdekkingen.
Ons motto? Spelend leren! 

Wat doen wij?

Met drie verschillende soorten opvang - kinderdagopvang (0 tot 4 jaar), peuteropvang (2 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang voor kinderen die naar de basisschool gaan - hebben we alles in huis om jouw kind, van baby tot achtste groeper, onder onze vleugels te nemen.  
Ken je de uitdrukking: “It takes a village to raise a child”? Die gaat er van uit dat niet alleen de ouders invloed hebben op de ontwikkeling van een kind. Ook bijvoorbeeld familie, vrienden, opvang, school en een hobbyclub vormen een kind tot volwassenheid. Vanuit die integrale gedachte werken wij op al onze locaties zoveel mogelijk samen met de basisscholen en de aanwezige maatschappelijke partners in de buurt.

Samenspelen-Belfort-KDV-20220408-021.jpg

Wat we écht belangrijk vinden?

Spelen natuurlijk! Maar ook dat je als ouders je kind met een goed en gerust gevoel bij ons achterlaat en aan het werk kunt. Onze medewerkers realiseren zich dat ze dat verschil elke dag kunnen maken, voor jou en je kind(eren). We geloven bovendien in de meerwaarde van een integraal kindcentrum waarbij opvang en school intensief samen optrekken. We zetten ons dan ook actief in om dit te realiseren op alle plekken waar we kinderopvang verzorgen.   

Waar vind je ons?

Op dit moment vind je Samen Spelen op negen locaties in Maastricht. We vinden het belangrijk dat onze opvanglocaties zoveel mogelijk zijn afgestemd op de behoeften van de wijk waarin zij zich bevinden. En hoewel dus iedere locatie uniek is, vind je ons gedachtegoed en wat wij belangrijk vinden, overal terug. Er is altijd een plek bij jou in de buurt waar we samen kunnen spelen, want onze vestigingen zijn verspreid door heel Maastricht en vaak verbonden aan een kindcentrum.
 

europe-2692565_1920.jpg

Speel, leer en groei je met ons mee?