Werken en Leren

Samenspelen-Wiemelhook-20220415-022.jpg

Werken & leren bij Samen Spelen

Samen Spelen is een erkend leerbedrijf en biedt je graag een stageplek aan!  Wij ontvangen o.a. stagiaires van het Stella Maris College, Vista College, Hogeschoool Zuyd en Fontys Hogeschool. Ook bieden wij middelbare scholieren de mogelijkheid om een snuffelstage te lopen op één van onze locaties. 

BBL

Samen Spelen heeft sinds een aantal jaar met plezier meerdere BBL'ers in dienst. Je komt in aanmerking als je de reguliere BBL-opleiding, de BBL-flex opleiding of het zij-instroom trajexct van het UWV volgt. 
Je gaat ongeveer één dag per week naar school en de rest van de tijd ga je bij ons op de werkvloer aan de slag voor een samen overeengekomen aantal uur in de week. In eerste instantie boventallig, zodat je kennis kan maken met de locatie en groep waar je werkt en het werkveld in het algemeen. Eén van onze pedagogisch medewerkers zal je begeleiden. Na een tijdje draai je voltallig bij ons mee.

De duur van je opleiding is afhankelijk van voor welke opleidingsvorm je kiest. Dit varieert van 1,5 tot 3 jaar. 

Stages

Volg je de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker of studeer je bijvoorbeeld Pedagogiek of Social work? Dan kun je bij ons terecht voor een stageplek! Volg je een andere opleiding, maar denk je wel dat een stage in de kinderopvang bij je opleiding past? Dan mag je natuurlijk altijd bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Zoek je een werk- of stageplek bij Samen Spelen?

Neem dan zeker contact met ons op!